Memorable Experience

O nama

Natura Vita

flower-decor-2

Natura Vita svoje korijene vuče još iz 2001. godine, kao industrija mlijeka, a 2011. godine se preusmjerava ka mesu i počinje intenzivan razvoj kao mesna industrija. Danas je jedna od vodećih mesnih industrija u Bosni i Hercegovini sa preko 4000 kupaca u maloprodajnoj mreži, koja se bavi proizvodnjom, prodajom i distribucijom mesnih preradjevina.
Natura Vita
Pozicija koju Natura Vita danas ima na tržištu može se zahvaliti kontinuiranim ulaganjima, brojnim inovacijama, savremenoj tehnologiji i modernoj opremi, usmjerenosti na sigurnosti i kvalitet proizvodnih procesa i proizvoda, znanju i zalaganju svih zaposlenih, no jednako tako i poslovnoj filozofiji usmjerenoj prema tržištu i neprestanom osluškivanju potreba i zahtjeva potrošača.
Natura VitaNatura Vita
SalamaProizvodi

Proizvodnja

flower-decor

Grupacija je izgradila tehnoekonomski sistem proizvodnje, logistike i plasmana.

Osnovna djelatnost od osnivanja pa sve do 2012. godine bila je proizvodnja mlijeka i mliječnih proizvoda. U 2012. godini taj biznis (bez imovine) je prodat kompaniji Imlek a.d. Beograd.

Proizvodnjom mesa i proizvoda od mesa kompanija se počela baviti 2010. godine. Tokom svake godine bilježili smo značajan rast. U okviru grupacije proizvođača i prerađivača mesa Natura Vita se svrstava u lidere po proizvodnji i nalazi se među prvih 5 proizvođača i Bosni i Hercegovini, a u Republici Srpskoj među prva 3 proizvođača.

Za obavljanje registrovane djelatnosti firma posjeduje vlastite proizvodne prostore i proizvodnu infrastrukturu, poslovne prostore, laboratorijski, rashladni prostori, skladisni prostor, kancelarijski i administrativni prostor, putnu infrastrukturu, a sama tvornica je potpuno fizički obezbjeđena. Svi navedeni poslovni prostori su u vlasništvu firme, odnosno vlasnika kapitala, i poslovni prostori koje koristi firma imaju vrlo povoljne lokacije sa pristupom komunikacijama i saobraćajnim putevima te posjeduju svu neophodnu infrastrukturu pa možemo reći da su stvoreni svi optimalni uslovi za odvijanje poslovnih aktivnosti firme.

Zahvaljujući kvalitetu, cijenama, optimalnim rokovima isporuke proizvoda i fleksibilnosti firme kontinuirano rastu mogućnosti plasmana proizvoda na domaćem tržištu što opredjeljuje firmu da ulazi u značajna ulaganja u proširenje materijalne osnove, te stvaranje optimalnih uslova za unapređenje prodaje i osavremenjavanje proizvodnje i prodaje.

ProizvodnjaProizvodnja
SkladišteSkladište
KobasiceKobasice

Natura Vita

Mesna industrija

Pratite nas na društvenim mrežama:
Natura Vita
Adresa
Natura Vita d.o.o.
Blatnica bb
74270 Teslić
Radno vrijeme

Ponedeljak - Petak

08:00 - 16:00
Kontaktirajte nas
info@naturavita.ba
+387 (0)53 427-151

© 2022 NATURA VITA. Sva prava zadržana.